Vandring i Colca Canyon - 3 dager

Pris fra: 4900 KR

Kunne du tenke deg å dra på fottur i canyoner dypere enn Nord Amerikas Grand Canyon? Være på besøk hos lokalbefolkningen i bortgjemte fjellandsbyer? Oppdage majestetiske kondorer med et vingespenn på 3 meter sveve på oppadgående luftstrømmer over hodet ditt mens du bader i en varm kilde? Ja, sier du? Da er 3 dagers tur til Colca Canyon helt sikkert midt i blinken for deg! Ta beslutningen og bli med på tur i et gudommelig landskap omkranset av snødekte fjelltopper som står gnistrende klare mot den blå himmelen.
Dagen starter tidlig med at vi blir hentet på våre hoteller i Arequipa kl. 06.00. Vi legger ut på en 5 timers biltur gjennom et spektakulært landskap, og kommer fram til den vakkert beliggende byen Cabanaconde. Byen som er inngangsporten til Colca Canyon og startpunktet for vår 3 dagers tur i Colca Canyon. Herfra får du en fantastisk utsikt. Vi spiser lunsj på en restaurant i byen før vi starter på vandreturen vår. Første stopp på vandreturen er Pampa San Miguel der vi igjen kan nyte en fantastisk utsikt! Heretter går det nedover igjen, ned til byen San Juan de Chuccho som ligger på 2200 moh. Vi ser oss litt om i dette lille samfunnet før vi vandrer videre innover dalen mot Colca-floden. Etter en ca. 1 ½ timers fottur har vi dagens turmål i sikte. Det er den lille byen Cosnirhua som ligger på 2450 meters høyde. Her stopper vi for natten og kan installere oss i de bekvemme hyttene, og nyte en etterlengtet varm dusj som selvsagt er oppvarmet med hjelp av solceller. Middag serveres ute i byen.
Denne morgenen får vi mulighet til å møte lokalbefolkningen og lære oss mer om livet her oppe i fjelldalene. Vi ser på de lokale jordbruksmetodene og besøker en lokal skole samt et lokalt sykehus. Denne morgenen i Cosnirhua blir helt sikker et minne for livet, på denne 3 dagers turen i Colca Canyon. Etter lunsj fortsetter vi vår vandring til den lille byen Malata, beliggende på 2450 meters høyde. Byen er bygget i kolonistil og her snakker innbyggerne fremdeles det gamle inkaspråket – Quechua. Vi fortsetter dypere innover i dalen til det berømte ”Oasis” som er dagsturens store mål. Her kan vi slappe av med et forfriskende bad i de varme kildene, før vi går over til de komfortable bambushyttene hvor vi skal sove.
Denne dagen starter vi veldig tidlig og står opp ca. kl. 3 om morgenen! Vi vandrer ut av dalen mens kun månen og våre små hodelykter lyser vei. Vandringen er anstrengende og slitne vandrere kan få hjelp av tau til å ta seg opp. Etter en styrkende frokost med egg og pannekaker plukkes vi opp av bilen vår som tar oss med til Cruise del Condor. Her er det gode muligheter til å se en av verdens største flyvende fugler, den andiske kondoren! Nyt synet av disse fantastiske dyrene der de svever på varme luftstrømmer over dalbunnen og dalsidene! Vi fortsetter til Chivay der vi spiser lunsj og slapper av i de tempererte badene ved La Calera. Omtrent kl. 17.30 er vi tilbake i den vakre hvite byen Arequipa der vi får transport til våre hoteller! Og med ett er vår 3 dagers tur i Colca Canyon slutt.
Personale
 • Engelskspråklig guide. Våre guider har med seg førstehjelpsutstyr, satellittelefon og en oksygenflaske, i tilfelle et uhellet mot formodning skulle være ute.
 • En profesjonell kokk følger med på turen.
 • Esler som bærer camping- og turutstyr.
 • Eslene bærer også deltagernes ryggsekk/oppakning, men kun opp til maksimalt 8 kg pr deltaker.
 
Innkvartering
 • 2 netter i komfortable Bambu Bungalows i lokale byer langs trekkingruta.
Lokale turer og aktiviteter
 • Inngangsavgifter til reservatet Cruz del Condor
Transport
 • Privat transport Arequipa – Colca – Arequipa
Måltider
 • 2 frokoster
 • 3 lunsjer
 • 2 middager
 • Obs! På fotturene lager vår egen kokk gode og næringsrike måltider. (Har du spesielle krav eller ønsker til maten, f.eks. allergier eller fordi du følger en vegetarisk diett, si ifra om dette allerede når reisen bestilles).
Reisegaranti
 • Reisegaranti garantert gjennom Reisegarantifondet er inkludert.  
Dette er ikke inkludert
 • God sovepose (kan leies på stedet i Peru)
 • Internasjonale flyreiser. Kan bestilles individuelt eller i samarbeid med Machete Tours.
 • Reiseforsikring inngår ikke. Det er veldig viktig å ha en god forsikring som dekker alle aktiviteter du vil være med på, eventuell behandling i tilfelle av sykdom, skader og andre nødstilfeller, hjemtransport osv. En god reiseforsikring bør prioriteres!
 • Drikkepenger.
 • Alle andre måltider enn de som er nevnt i reiseprogrammet.

Relatert reise