Anmeldelser

Anne B.

Machu Picchu til Galapagos, inkl. fly - Jun 7, 2019

Hei!

Nå har vi avsluttet ferien vår og har bare lyst til å fortelle at vi hadde en fantastisk ferie. Vi var veldig fornøyde med opplegget og innholdet og har fått mange gode opplevelser. 

Beliggenheten til alle hotellene var veldig bra. Hotellene i Lima og Pune var litt dårlig standard, men de andre hotellene var supre. Det var en fin opplevelse med yachten på Galapagosøyene, vi var veldig fornøyd med den men hadde satt pris på å få mulighet til å velge lugar på øvre dekk. Det var veldig mye bråk nede og det ble derfor lite søvn de tre nettene. Vi ble hentet alle steder vi kom av engelsktalende guide og alt fungerte veldig bra. 

InkaTrailen ble noe dyrere enn vi hadde tenkt, da det ble mye tips - forstår det er valgfritt hvor mye vi vil gi, men opplevde at det var forventet en viss sum. De to turene med guide som vi hadde på San Cristobal Island kunne vi også kuttet ut da vi allerede hadde sett alt på vår tur med yachten.

Alt i alt var vi veldig fornøyd med turen vår og ønsker å takke for et godt opplegg og godt organisert tur :)

 

Vennlig hilsen Anna og familie

TUR: MTNO1088 x 4 - MACHU PICCHU OG GALAPAGOS. 

Siri T.

Rundreise i Peru med Amazonas, inkl. fly - May 20, 2019

Vi hadde en fantastisk tur med Machete til Peru våren 2019. Vi fikk ypperlig veiledning på forhånd, og 
turen levde opp til alle våre forventninger. Reisen var spekket med opplevelser, de lokale guidene var veldig kunnskapsrike og vi ble godt tatt vare på under hele oppholdet. Høydepunkter var Inkatrailen, Amazonas, Cusco, men også kysten med Nazcalinjene, dyreliv, historie og ørken. Vi reiser gjerne med Machete igjen!

Vaernes gruppe

Rundreise i Peru med Amazonas, inkl. fly - Oct 1, 2018

Vi hadde en fantastisk fin tur i løpet av de 16 dagene. Mange store opplevelser, med Macchu Pichu, Titicacasjøen og jungelen som de største høydepunktene. Guidene var meget faglig dyktige og hjelpsomme. De møtte til avtalt tid og veiledet oss trygt gjennom hele reisen. Totalt sett en stor opplevelse for oss alle.

Oda

Inkastien til Machu Picchu - Jun 13, 2018

Hei, Tusen takk for den ellers gode servicen. Vi hadde en fantastisk tur!

Sverre

Høydepunkter i Peru, inkl. fly - Nov 16, 2017

Vi ønsker å takke for et meget bra og profesjonelt opplegg på rundturen vår i Peru. Guidene var meget gode og samvittighetsfulle, og de var flinke i engelsk (dog med et lite, ubetydelig unntak på transportetappen over til Puno.) Guidene var alltid på plass og til rett tid, og de viste stort engasjement for det de holdt på med, og omsorg for oss. Vi er meget fornøyd og imponert. En annen ting vi var imponert over, var de andre parene i reisefølget. Godt jobba med det, Machete Tours

Birgit

Peru og Bolivia, inkl. fly - Aug 24, 2017

Vi har hatt en fantastisk og opplevelsrik reise i Peru og Bolivia. Det aller meste fungerte fint og guidene var kunnskapsrike og gjorde jobben sin.

Stende

Rundreise i Peru med Amazonas, inkl. fly - Jul 12, 2017

Tusen takk for fantastisk tur. Stort sett alt har vært veldig bra tilrettelagt på turen, utmerkede guider, flotte hoteller untatt det i Lima. Det har vært en fantastisk tur med storslått natur og unike øyeblikk som Machu Picchu og besøk hos lokal familie på Amantani øya på Titicacasjøen.